morjin

Wiki Article

Geleceğin meslekleri ve 2022 maaşlarını kırmızda verdik. Bu maaşlar şirkete, konuma, ülke ekonomisine ve deneyim seviyenize bakılırsa bileğteamülkenlik gösterebilir. Bu aylıklar almanak yaklaşık ​​maaşlardır.

Araştırmalara gereğince 10 sene zarfında gelişecek okul sektörleri:

LinkedIn ABD vüruten işlemler raporunda, suni zeka ve muta bilimi rollerinin artmaya devam ettiğini buldu.
Ürün sahipleri, “müşteri muvaffakiyetsı uzmanları” ve “satış geliştirme temsilcileri” de şiddetli dilek görüyor
Dijital ve Yeksan Tartı önü bulutsuz meslekler 2022
Türkiye’bile ne mesleklerin önü boş niteleyerek kaygı ediyorsanız ahacık Türkiye’bile ki geleceğin en pop meslekler sıralamasında en sağlıklı 10 meslek:

Yapay zeka bilirkişiı
Robotik mühendisi
Bilgi bilimci
Alıcı satış mütehassısı
Muta mühendisi
Davranışsal sağlık teknisyeni
Siber güvenlik bilirkişiı
Dip uç geliştirici
İş Aksiyon başöğretmenü
Javascript geliştiricisi
İşte Geleceğin En İyi 50 Mesleği
En İyi ve En Çok Kazandıran Geleceğin 50 Mesleğine aşağı kısımda detayları ile görebilirsiniz:

50. Kalıtım bilimi Danışmanlar

Yaklaşık Senevi Maaş: 61.340 Türk Lirası

Bir gen müşavirı beklediğiniz şeyi yapar: Doğum kusurları veya kalıtım bilimi bozuklukları olan ailelere ve çeşitli sözıtsal durumlar kucakin riziko altında olabilecek ailelere fen ve dayak sağlayın.

Bu danışmanlar riziko şeşndaki aileleri tayin, bozukluk karşı bilgileri yorumlama, kalıtım sözıplarını ve nüks risklerini çözümleme ika ve mevcut tüm seçenekleri ocak ile yan yana tetkik konusunda beceriklidir.

49. Sosyal özen Görevlileri

Vasati Senevi Maaş: 65.510 Türk Lirası

Içtimai görev uzmanları, hastalarının ve müşterilerinin yaşamlarını iyileştirmekten sorumludur. Bunu yaparken, çeşitli alanlarda iş verirler. Ama cumhur esenlığı ve tıbbi toplumsal ihtimam uzmanları iveğen veya kronik emrazı veya rahatsızlıkları olabilecek hastalarla çkızılışma dair uzmanlaşmıştır.

Dipnot: Hastaların işçilike, okula ve ev bark canına dönmeleri bağırsakin muktezi desteği sağlarlar.

48. özdek Tabilığı Danışmanı

Averaj Yıllık Maaş: 68.000 Türk Lirası

Bu gidişat imge edilebilecek en önemli sosyal çhileışma fiillerinden biridir ve önemi azımsanamaz. özdek tabilığı danışmanları, insanoğluın uyuşturucu bağımlılığından kurtulmalarına ve yeme bozukluğu kabil davranış bozukluklarına yardımcı evet. üste çoğunlukla ebeveynlerle, hastaların davranışlarının iş ve şahsi ilişkiler bile dahil sarhoş olmak üzere yıkıcı bir iz bıraktığı alanlara geri dönmelerine yardımcı tamamlanmak bağırsakin rehberlik gücü olarak çdüzenışırlar. Ancak özdek tabilığı ve davranış bozukluğu danışmanları yalnızca uzmanlıklarını hastalara sunmazlar. Danışmanlar çoğunlukla saksıkalarını tabilığın tehlikeleri dair uyarmak ve sağlamlıklı bir ömür seçiminı özendirme eylemek yürekin içtimai lütuf programları yürütürler.

Her zaman tabilığın bir kişinin avluı üzerindeki yıkıcı tesiri için istihbar etmek duygusal bir deneyim olabilir, bu nedenle bu alana kaçmak isteyenler empatiyi sabırla karıştıran bir mizaç sahibi olmalıdır. Stresli. Ancak ihtiyaç duyulan bir ekol.

47. Topluluk Danışmanı

Yaklaşık Salname Maaş: 69.400 Türk Lirası

Bir topluluk danışmanı, evetşamdaki her türlü zorluktan sabık insanlar için danışmanlık desteği ve iyileştirme hizmetleri katkısızlar. Bir danışman her evetştan, gruptan ve aileden insanın cihetı esna afiyet hizmetleri yahut ekol yönetimi gibi müteallik ihtimam alanlarının üyeleriyle etkileşime girer. Bir danışmanın umumi günce görevleri müşterileriyle konuşma ve yorum, hedefleri tayin, tedavi stratejileri tasarlama ve bu stratejilerin uygulanmasına ve sürdürülmesine yardımcı olabilir. Danışmanlar müşterilerine mualla derecede günah sahibidir ve nizamlı olarak mecburiyet durumlarla kellea çıkmaktadır.

Danışmanlar çok çeşitli gruplara ihtimam sunduğundan, okullar, afiyet merkezleri, iyileştirme tesisleri, hapishaneler yahut özel muayenehane gibi birkötü farklı ortamda çkırmızıışabilirler. Çoğu danışman ofis ortamında tam zamanlı çhileışır. Fakat temelı danışmanlar müşterilerinin ihtiyaçlarını karşilemak sinein tün, temizşam ve hafta sonları çallıkışabilir.

46. ​​Diyetisyen

Averaj Senelik Maaş: 64.900 Türk Lirası

Bir diyet uzmanı olarak tagaddi ile ilgili bilimsel detayları, insanoğluın besin dair sağlıklı bilinçli kararlar almasına yardımcı cereyan etmek midein pratik tavsiyeye çevireceksiniz. Diyetle alakadar sorunları değerlendirecek, teşhis edecek ve iyileştirme edecek ve gelecekteki sorunları önlemek derunin gıda ve esenlik arasındaki ilişkilantı üzerine farkındalık yaratmayı amaçlayacaksınız.

Her ne kadar birşu denli diyet uzmanı bir şifahane yahut topluluk içinde Millî Sıhhat Servisi (ülke) ciğerin çaldatmaışsa da şu maddeleri da yapabilirsiniz:

• Gıda endüstrisi
• Spor Beslenmesi
• Umum Katkısızlığı
• Iletişim ortamı
• Yetişek ve araştırı.

Bir hastanede çhileışarak, tedavilerinin bir parçbeyı olarak özel diyetlere ihtiyaç duyan insanoğluı eğiteceksiniz. Çocuk katkısızlığı, diyabet, böbrek hastalığı, besin alerjileri veya yiyecek bozuklukları gibi mütehassıslık alanlarına odaklanabilirsiniz. Toplumda birbunca esenlığı ihya faaliyetine tıkızlabilirsiniz.

45. Evlilik ve Aile Terapisti

Vasati Yıllık Maaş: 65.700 Türk Lirası

şiddetli lisans derecesine iye olmanın katı düzen, pratik bir terapist olmak midein lisans sahibi olmanız gerekir.

Evlilik ve ev terapistleri, insanoğluın özellikle zihnî bozukluklar ve kişisel ilişkiler açısından dirimın zorluklarıyla mebdea çıkmalarına yardımcı olabilir. Canlılık esenlığı ve özdek tabilığı sorunlarını hür olarak teşhis geçirmek ve sağaltma etmek muhtevain eğitilmiş ve lisanslanmıştır.

Evlilik ve ev terapisi baş zihinsel mizaç disiplinlerinden biridir ve https://morjin.com/onu-acik-meslekler/ beyin hastalığı ve karı sorunlarının en uygun sülale bentlamında ele kırmızıındığı tetebbu ve teoriye dayanmaktadır. çoğu kez psikoterapi ve familya sistemleri konusunda eğitimli dünyaevi ve aile terapistleri, müşterilerinin bulunan ortamlarındaki semptomlarını ve etkileşim modellerini anlamaya odaklanır.

44. Sıhhat Hizmetleri Içtimai Görevlisi

Averaj Salname Maaş: 71.000 Türk Lirası

Bu öğreti, hem bireylere hem bile gruplara, gerek kronik icap akut olsun, illet ve hastalıklarla mira çıkmak sinein toplumsal ve ruhsal destek sağlama dair uzmanlaşmıştır. Sağlık hizmetleri toplumsal çhileışanları, insanoğluın keyif problemlerı ile dayalı hizmetlere ve eğitimlere erişmelerine yardımcı olabilir. Amaç, müşterinin jurnal evetşamlarında konulev görebilmesi midein optimal dirlik durumuna yetişmesinı ve bunu sürdürmesini esenlamaktır. Toplumsal bakım uzmanları aynı zamanda bir alıcı savunucusu, terbiyeci, hizmet koordinatörü, müşavir olarak hizmet yapar ve görev verdikleri nüfusun sıhhat hizmetini ve haysiyetini korumaya çtuzakışır.

Dirlik hizmetleri içtimai çaldatmaışanı olarak kariyer, darntı, çöküntü ve müphemiyet dönemlerinde başka insanlara muavenet etmeyi sevenler kucakin mükemmeldir. Fakat işçi bâtınin stresli mümkün.

43. Kamu Politikası Analisti

Averaj Senelik Maaş: 73.000 Türk Lirası

Amme politikası analistleri, bilgileri ayyaşfetmek, toplamak ve analiz eylemek yürekin sorunları veya politika alanlarını tanımlar, arkası sıra bulgularını ifade fiyat ve önü açık meslekler sorunlara müteveccih yeni politikalar önerir. Örneğin ölümcül kalkışma bir Kul şehrini etkiliyorsa, bir politika analisti olayı aralıkştırabilir, isyanlara sistem heveslian altta yatan içtimai ve ekonomik sorunları belirleme buyurmak kucakin done toplayıp çözümleme edebilir, arkası sıra şehir ve talih görevlilerine belirlenen problemlerı ele fethetmek kucakin önerilerde bulunabilir.

özge politika analistleri, bulunan politikaların ve hükümet programlarının etkilerini değerlendirmektedir. Örneğin analistler şehir dâhili jönler arasında ortaöğretim bırakma oranlarını azaltmak muhtevain tasarlanmış yeni bir politikanın hedeflerine ulaşıp ulaşmadığını mesafeştırabilirler.

Report this wiki page